Filmen om Jonna

fredag, 16 augusti 2019

Jonna Mjörnell ingår i det svenska yrkeslandslaget och tävlar i grenen Social Care i Yrkes-VM i Ryssland 22-27 augusti. Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen har spelat in en film som speglar hennes resa.

Jonna Mjörnell gick Vård- och omsorgsprogrammet på Concensum gymnasium i Sollentuna som är ett Vård- och omsorgscollege. En dag i mars tog sig ett filmteam till hennes arbetsplats Danderyds sjukhus, för att spela in en film. Filmen speglar Jonnas väg till Yrkes-VM via deltävlingar och Yrkes-SM där hon tog guld och blev svensk mästare. Visar moment från träning i tekniskt kliniskt center och även hennes engagemang som ungdomstränare inom ridning.

Se filmen om Jonna

Löpande info om Äldreomsorgslyftet

Nationella Kompetensrådet - NKR

Nyheter och tips till följd av pandemin

Nominera en ambassadör för vård- och omsorgsyrket

Testa nya succékonceptet för skoltävlingar

ESF-projekt