Filmen om Jonna

fredag, 16 augusti 2019

Jonna Mjörnell ingår i det svenska yrkeslandslaget och tävlar i grenen Social Care i Yrkes-VM i Ryssland 22-27 augusti. Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen har spelat in en film som speglar hennes resa.

Jonna Mjörnell gick Vård- och omsorgsprogrammet på Concensum gymnasium i Sollentuna som är ett Vård- och omsorgscollege. En dag i mars tog sig ett filmteam till hennes arbetsplats Danderyds sjukhus, för att spela in en film. Filmen speglar Jonnas väg till Yrkes-VM via deltävlingar och Yrkes-SM där hon tog guld och blev svensk mästare. Visar moment från träning i tekniskt kliniskt center och även hennes engagemang som ungdomstränare inom ridning.

Se filmen om Jonna

Löpande info om Äldreomsorgslyftet

Nyheter och tips till följd av coronavirus

Nominera en ambassadör för vård- och omsorgsyrket

Testa nya succékonceptet för skoltävlingar

ESF-projekt

Nationella Kompetensrådet - NKR