Intyg- och rosutdelning till Kronobergs första Handledare steg 3

tisdag, 3 december 2019

Tisdagen 3 december avslutades den första Handledarutbildningen steg 3 i Kronoberg. Utbildningen har haft deltagare från hela länet och den sista utbildningsdagen avslutades med intyg- och rosutdelning.

Efterfrågan på Handledarutbildning steg 3 har länge varit stor och hösten 2019 kunde Kronoberg äntligen erbjuda det tredje och sista steget: Handledarutbildning steg 3 – handledare för handledare. Under fem heldagar har Handledare steg 2-undersköterskor från hela Kronoberg fått lära sig mer om pedagogiskt ledarskap, grupprocesser & kulturmöten, mötesmetoder & presentationsteknik, samtalsmetodik & svåra samtal och kollegial handledning. Dagen avslutades med en mycket uppskattad intyg- och rosutdelning och fina ord om både utbildare och deltagare utbyttes. En fantastisk dag och en fantastisk start på ett fortsatt arbete med handledarorganisationer och lärande arbetsplatser i Kronoberg. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa vård och omsorg! 

 

Nyheter

 • 22jan2020

  NKR synliggör stöd till personer med funktionsnedsättning

 • 22jan2020
 • 17jan2020

  Validering - för kompetensförsörjning och livslångt lärande

 • 9jan2020

  Yh-utbildning med nationellt likvärdigt innehåll

 • 19dec2019

  Nytt nationellt ESF- projekt beviljat!

 • 18dec2019

  Skolverkets revidering av Vård- och omsorgsprogrammet

 • 16dec2019

  Kansliet stängt över Jul och Nyår

 • 12dec2019

  Första steget mot en reglering av undersköterskeyrket

 • 10dec2019

  Det här hände vid Rikskonferens 2019

 • 9dec2019

  Rikskonferens 2019 - presentationer