Upplevelseverkstäderna inspirationsföreläste på Karriär och framtid

fredag, 2 oktober 2015

Upplevelseverkstäderna inspirationsföreläste om "världens bästa jobb" på mässan Karriär och framtid

 

Den 30 sep gick den stora mässan karriär och framtid arrangerat av arbetsförmedlingen av stapeln i Sundsvall. Mässan bemannades av 150 stycken utställare samt genomfördes ett antal föreläsningar där vårt projekt "upplevelseverkstäderna" höll i en inspirationsföreläsning med den klockrena titeln: "Världens bästa jobb!"

Idén med en stor karriär- och framtidsmässa har ett dubbelt syfte. Det första är att skapa möten mellan regionens arbetsgivare och utbildningsanordnare med regionens arbetssökande. Men ännu viktigare för oss är att få alla inblandade att tro, tro på en attraktiv arbetsmarknad inom vård och omsorg. Att göra gällande att framtidensbranschen finns här hos oss i Södra Norrland.

 

 

 

Med på mässan som utställare var flera av Vård och omsorgscollege Södra Norrlands medlemmar och samtliga fick jobba hårt för det var extremt mycket arbetssökande som sökte kontakter med våra arbetsgivare, utbildningsanordnare samt fackförbund. Inget företag etablerar, satsar och anställer, om de inte tror att framtiden är ljus. Ingen ungdom går en utbildning, lägger ner kraft och energi, om man inte tror att den leder till en bättre framtid!

En mycket lyckad tillställning för Vård och omsorgscollege Södra Norrland

.

 

Nyheter

 • 23apr2019

  Resultat av ESF-projektet Fokus Yrkesutbildning VO

 • 26mar2019

  Workshop om validering

 • 8mar2019

  Furuboda folkhögskola – den första certifierade folkhögskolan

 • 5feb2019

  Nationellt likvärdigt innehåll i YH- utbildning till Stödpedagog

 • 21dec2018

  God Jul & Gott Nytt År!

 • 11dec2018

  Undersköterskeexamen - läs Skolverkets regeringsredovisningen här

 • 3dec2018

  Nätverksträff med regionala samordnare 22 november

 • 28nov2018

  Pressmeddelande 4-5 december

 • 23nov2018

  Workshop om Peer Learning för undersköterskor

 • 22nov2018

  Ansök om statsbidrag för utbildning inom hälso- och sjukvården 2019