VO-College

Grattis Pia Evander, årets handledare i Skåne 2017

Pia handledare 2016

Pia Evander, undersköterska på gruppboendet Stella i Svedala, har utsetts till årets handledare av Vård- och omsorgscollege Skåne. För andra året delas priset ut till en handledare som skapar en kreativ och stimulerande lärmiljö på sin arbetsplats.

Undersköterskor är Sveriges största yrkesgrupp. Och de behöver bli fler! Samtidigt ställer vård och omsorg högre krav på kompetens på personalen idag. De handledare som ansvarar för elever och nyanställdas praktik och första tid på arbetsplatsen är en länk mellan utbildning och arbetsliv, och en mycket viktig faktor för att vi ska få den trygga och kunniga personal vi behöver.

I år är det alltså Pia Evander, en av de första handledarna i landet som utbildats i steg tre, som utses till årets skånska handledare.

"Vi är förstås oerhört stolta och glada över att ha Pia i vår verksamhet", säger Peter Lövgren, ordförande för Vård- och omsorgscollege i Trelleborg, Vellinge och Svedala.

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com