Vinnare av årets handledare och årets arbetsplats utsedda i lokala college

onsdag, 18 september 2019

Under slutet av våren och början av hösten har vinnare av de lokala priserna Årets handledare och Årets arbetsplats uppvaktats. Många har nominerats till priserna och lokala jurygrupper har utsett och uppvaktat vinnare, vilka automatiskt nomineras vidare till de regionala priserna. Årets handledare och Årets arbetsplats i Vård- och omsorgscollege Gävleborg kommer att avslöjas under oktober månad och presenteras här på hemsidan.

Priset Årets handledare delas i år ut för fjärde året i rad och den regionala vinnaren har chans att vinna det nationella priset Årets handledare, vilket delas ut av föreningen Vård- och omsorgscollege. År 2017 vann VO-College Gävleborgs handledare det nationella priset.

Priset Årets arbetsplats är ett lokalt och regionalt pris inom Vård- och omsorgscollege Gävleborg och delas ut för tredje året i år.

Vård- och omsorgscollege Gävleborg tycker att det är viktigt att kunna uppmärksamma några av alla duktiga handledare och arbetsplatser som gör ett så viktigt arbete med att ta emot studerande och bidra till ett gott arbetsplatsförlagt lärande. Tillsammans bidrar ni till kompetensförsörjningen till vård och omsorg och ger studerande en riktigt bra utbildning!

Stort grattis till alla vinnare!

Nyheter

 • 23sep2020

  Certifieringar fram till september

 • 21sep2020

  Från vikariat till fast anställning genom Äldreomsorgslyftet

 • 17sep2020

  VALIDERING VÅRD OCH OMSORG

 • 27aug2020

  Korta utbildningar i yrkeshögskolan

 • 27aug2020

  Webbinar om förändringar i vård- och omsorgsprogrammet

 • 25aug2020

  Språket på jobbet

 • 17aug2020

  VO-College nya logotyp

 • 5aug2020

  Statsbidrag för utveckling av branschvalidering

 • 17jun2020

  På väg mot en efterlängtad sommar

 • 17jun2020

  Semesterstängt på kansliet