Vinnare av årets handledare och årets arbetsplats utsedda i lokala college

onsdag, 18 september 2019

Under slutet av våren och början av hösten har vinnare av de lokala priserna Årets handledare och Årets arbetsplats uppvaktats. Många har nominerats till priserna och lokala jurygrupper har utsett och uppvaktat vinnare, vilka automatiskt nomineras vidare till de regionala priserna. Årets handledare och Årets arbetsplats i Vård- och omsorgscollege Gävleborg kommer att avslöjas under oktober månad och presenteras här på hemsidan.

Priset Årets handledare delas i år ut för fjärde året i rad och den regionala vinnaren har chans att vinna det nationella priset Årets handledare, vilket delas ut av föreningen Vård- och omsorgscollege. År 2017 vann VO-College Gävleborgs handledare det nationella priset.

Priset Årets arbetsplats är ett lokalt och regionalt pris inom Vård- och omsorgscollege Gävleborg och delas ut för tredje året i år.

Vård- och omsorgscollege Gävleborg tycker att det är viktigt att kunna uppmärksamma några av alla duktiga handledare och arbetsplatser som gör ett så viktigt arbete med att ta emot studerande och bidra till ett gott arbetsplatsförlagt lärande. Tillsammans bidrar ni till kompetensförsörjningen till vård och omsorg och ger studerande en riktigt bra utbildning!

Stort grattis till alla vinnare!

Nyheter

 • 22jan2020
 • 22jan2020

  NKR synliggör stöd till personer med funktionsnedsättning

 • 17jan2020

  Validering - för kompetensförsörjning och livslångt lärande

 • 9jan2020

  Yh-utbildning med nationellt likvärdigt innehåll

 • 19dec2019

  Nytt nationellt ESF- projekt beviljat!

 • 18dec2019

  Skolverkets revidering av Vård- och omsorgsprogrammet

 • 16dec2019

  Kansliet stängt över Jul och Nyår

 • 12dec2019

  Första steget mot en reglering av undersköterskeyrket

 • 10dec2019

  Det här hände vid Rikskonferens 2019

 • 9dec2019

  Årets handledare 2019 kommer från Östersund