Vad händer under VO-Collegeveckan i Gävleborg?

tisdag, 15 oktober 2019

Äntligen oktober och VO-Collegevecka

Under vecka 42 och vecka 43 vill Vård- och omsorgscollege Gävleborg inspirera fler att utbilda sig och jobba inom vård och omsorg. Vi uppmärksammar också de regionala vinnarna av priserna Årets handledare och Årets arbetsplats. Kom och prata vård och omsorg med oss!

 

15/10

Prisutdelningar av priserna Årets handledare och Årets arbetsplats. Håll ögonen öppna här på hemsidan för att få veta vilka vinnarna är!

 

16/10
16 oktober är den europeiska hjärtstoppsdagen "Restart a Heart Day". Det uppmärksammas genom två aktiviteter ute i länet.

Bollnäs:
Elever från vård- och omsorgsutbildningarna i Bollnäs visar tillsammans med personal från Bollnäs sjukhus hur Hjärt- och lungräddning (HLR) går till. Kom och lär dig hur du kan rädda liv!
16/10, kl 9-15, entrén, Bollnäs sjukhus

Hudiksvall:
Elever från Vård- och omsorgsprogrammet på Bromangymnasiet visar hur Hjärt- och lungräddning (HLR) går till. Kom och lär dig hur du kan rädda liv!
16/10, kl 11-14, Galleriorna Guldsmeden och Fyren, Hudiksvall

 

22/10
Öppet hus på Staffangymnasiet i Söderhamn. Söderhamns omvårdnadsförvaltning deltar vid aktiviteter tillsammans med de lokala utbildningarna under v 43 för att visa upp vad du kan jobba med efter en vård- och omsorgsutbildning. Är du nyfiken på utbildningen? Vet du hur många olika jobb och utbildningsvägar Vård- och omsorgsprogrammet kan leda till? Kom och prata vård och omsorg med oss!

kl 18-21, Staffangymnasiet, Söderhamn

 

25/10
Intresserad av en utbildning? Dags att byta yrke? CFL arrangerar en utbildningsmässa för intresserade av att läsa på vuxenutbildningen. Söderhamns omvårdnadsförvaltning deltar och visar vad du kan jobba med efter utbildning.

kl 10-13, CFL, Söderhamn

 

Varmt välkomna!

 

Årets handledare är ett pris som Vård- och omsorgscollege årligen delar ut till en handledare som har utmärkt sig i sitt uppdrag. Priset delas ut i VO-College Gävleborgs lokala college (sex stycken) och på regional nivå. Den regionala vinnaren nomineras dessutom till det nationella priset, i konkurrens med övriga VO-College i Sverige. År 2017 vann en handledare från VO-College Gävleborg det nationella priset.

Årets arbetsplats är ett lokalt och regionalt pris som Vård- och omsorgscollege Gävleborg instiftat. Priset delas ut i våra lokala college (sex stycken) och på regional nivå. Prisade arbetsplatser har utmärkt sig som bra arbetsplatser med mycket gott mottagande av elever/studerande. Priset delas år 2019 ut för tredje gången.

 


 

 

Nyheter

 • 22jan2020

  NKR synliggör stöd till personer med funktionsnedsättning

 • 22jan2020
 • 17jan2020

  Validering - för kompetensförsörjning och livslångt lärande

 • 9jan2020

  Yh-utbildning med nationellt likvärdigt innehåll

 • 19dec2019

  Nytt nationellt ESF- projekt beviljat!

 • 18dec2019

  Skolverkets revidering av Vård- och omsorgsprogrammet

 • 16dec2019

  Kansliet stängt över Jul och Nyår

 • 12dec2019

  Första steget mot en reglering av undersköterskeyrket

 • 10dec2019

  Det här hände vid Rikskonferens 2019

 • 9dec2019

  Årets handledare 2019 kommer från Östersund