Vad händer under VO-Collegeveckan i Gävleborg?

tisdag, 15 oktober 2019

Äntligen oktober och VO-Collegevecka

Under vecka 42 och vecka 43 vill Vård- och omsorgscollege Gävleborg inspirera fler att utbilda sig och jobba inom vård och omsorg. Vi uppmärksammar också de regionala vinnarna av priserna Årets handledare och Årets arbetsplats. Kom och prata vård och omsorg med oss!

 

15/10

Prisutdelningar av priserna Årets handledare och Årets arbetsplats. Håll ögonen öppna här på hemsidan för att få veta vilka vinnarna är!

 

16/10
16 oktober är den europeiska hjärtstoppsdagen "Restart a Heart Day". Det uppmärksammas genom två aktiviteter ute i länet.

Bollnäs:
Elever från vård- och omsorgsutbildningarna i Bollnäs visar tillsammans med personal från Bollnäs sjukhus hur Hjärt- och lungräddning (HLR) går till. Kom och lär dig hur du kan rädda liv!
16/10, kl 9-15, entrén, Bollnäs sjukhus

Hudiksvall:
Elever från Vård- och omsorgsprogrammet på Bromangymnasiet visar hur Hjärt- och lungräddning (HLR) går till. Kom och lär dig hur du kan rädda liv!
16/10, kl 11-14, Galleriorna Guldsmeden och Fyren, Hudiksvall

 

22/10
Öppet hus på Staffangymnasiet i Söderhamn. Söderhamns omvårdnadsförvaltning deltar vid aktiviteter tillsammans med de lokala utbildningarna under v 43 för att visa upp vad du kan jobba med efter en vård- och omsorgsutbildning. Är du nyfiken på utbildningen? Vet du hur många olika jobb och utbildningsvägar Vård- och omsorgsprogrammet kan leda till? Kom och prata vård och omsorg med oss!

kl 18-21, Staffangymnasiet, Söderhamn

 

25/10
Intresserad av en utbildning? Dags att byta yrke? CFL arrangerar en utbildningsmässa för intresserade av att läsa på vuxenutbildningen. Söderhamns omvårdnadsförvaltning deltar och visar vad du kan jobba med efter utbildning.

kl 10-13, CFL, Söderhamn

 

Varmt välkomna!

 

Årets handledare är ett pris som Vård- och omsorgscollege årligen delar ut till en handledare som har utmärkt sig i sitt uppdrag. Priset delas ut i VO-College Gävleborgs lokala college (sex stycken) och på regional nivå. Den regionala vinnaren nomineras dessutom till det nationella priset, i konkurrens med övriga VO-College i Sverige. År 2017 vann en handledare från VO-College Gävleborg det nationella priset.

Årets arbetsplats är ett lokalt och regionalt pris som Vård- och omsorgscollege Gävleborg instiftat. Priset delas ut i våra lokala college (sex stycken) och på regional nivå. Prisade arbetsplatser har utmärkt sig som bra arbetsplatser med mycket gott mottagande av elever/studerande. Priset delas år 2019 ut för tredje gången.

 


 

 

Nyheter

 • 23sep2020

  Certifieringar fram till september

 • 21sep2020

  Från vikariat till fast anställning genom Äldreomsorgslyftet

 • 17sep2020

  VALIDERING VÅRD OCH OMSORG

 • 27aug2020

  Korta utbildningar i yrkeshögskolan

 • 27aug2020

  Webbinar om förändringar i vård- och omsorgsprogrammet

 • 25aug2020

  Språket på jobbet

 • 17aug2020

  VO-College nya logotyp

 • 5aug2020

  Statsbidrag för utveckling av branschvalidering

 • 17jun2020

  På väg mot en efterlängtad sommar

 • 17jun2020

  Semesterstängt på kansliet