VO-College

Sjuksköterskestudier nästa - men först militärtjänstgöring för Wilma Lundahl

Efter den regionala uttagningen till yrkes-SM stod Wilma Lundahl som värdig vinnare. Wilma, som går sista året på drottning blankas gymnasieskola i Helsingborg, är nu ute på sin sista APL-period, på rehabavdelningen på Ängelholms sjukhus.
”Vi har fått välja om vi ville göra vår APL eller inte, i dessa tider med Covid-19”, berättar Wilma. ”För mig kändes det självklart, vi är ju strax färdiga undersköterskor!”
Så småningom väntar sjuksköterskestudier för Wilma, men först vill hon göra lumpen. ”Gärna stridssjukvård, och gärna som gruppbefäl” säger hon. ”Jag tror det är en värdefull erfarenhet - och jag lockas av samhörigheten!”

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com