Årets Handledare 2020 i Vård- och omsorgscollege Kronoberg korad

tisdag, 28 april 2020

Nu är Årets Handledare 2020 i Vård- och omsorgscollege Kronoberg korad – stort GRATTIS Patricia Rodriquez Oteiza!

Varje år delas det ärofyllda priset Årets Handledare ut. Priset tilldelas en handledare i Kronoberg som utmärkt sig lite extra och finns till för att uppmärksamma och fira gott arbete i vård och omsorg.

Årets Handledare 2020 tilldelades Patricia Rodriquez Oteiza som arbetar på Hagalund i Växjö kommun. Patricia nominerades av både hennes chef, en elev och en medarbetare som alla ville hylla sin fantastiska handledare och kollega.

Patricia mottog priset Årets Handledare 2020 med följande motivering: "Ditt goda bemötande och din positiva inställning smittar av sig på hela din arbetsplats. Du sprider stor glädje omkring dig och välkomnar både medarbetare, elever och handledare med öppna armar. På ett pedagogiskt sätt förmedlar du vård- och omsorgsyrket samtidigt som ditt enorma engagemang skiner igenom. Du är en god ambassadör för vård- och omsorgsbranschen och tar dig an handledarrollen på ett alldeles lysande sätt." Stort grattis!

Här kan du läsa mer om priset Årets Handledare

Nyheter

 • 13nov2020

  Norrmän nyfikna på svenska språkombud

 • 13okt2020

  Ta chansen att påverka!

 • 29sep2020

  Nyhetsbrev 3 2020

 • 23sep2020

  Certifieringar fram till september

 • 23sep2020

  Distansen till trots – mycket på gång inom VO-College i höst

 • 23sep2020

  Regional samordnare lyfter undersköterskor i sin masteruppsats

 • 21sep2020

  Från vikariat till fast anställning genom Äldreomsorgslyftet

 • 17sep2020

  VALIDERING VÅRD OCH OMSORG

 • 27aug2020

  Korta utbildningar i yrkeshögskolan

 • 27aug2020

  Webbinar om förändringar i vård- och omsorgsprogrammet