Årets Handledare 2020 i Vård- och omsorgscollege Kronoberg korad

tisdag, 28 april 2020

Nu är Årets Handledare 2020 i Vård- och omsorgscollege Kronoberg korad – stort GRATTIS Patricia Rodriquez Oteiza!

Varje år delas det ärofyllda priset Årets Handledare ut. Priset tilldelas en handledare i Kronoberg som utmärkt sig lite extra och finns till för att uppmärksamma och fira gott arbete i vård och omsorg.

Årets Handledare 2020 tilldelades Patricia Rodriquez Oteiza som arbetar på Hagalund i Växjö kommun. Patricia nominerades av både hennes chef, en elev och en medarbetare som alla ville hylla sin fantastiska handledare och kollega.

Patricia mottog priset Årets Handledare 2020 med följande motivering: "Ditt goda bemötande och din positiva inställning smittar av sig på hela din arbetsplats. Du sprider stor glädje omkring dig och välkomnar både medarbetare, elever och handledare med öppna armar. På ett pedagogiskt sätt förmedlar du vård- och omsorgsyrket samtidigt som ditt enorma engagemang skiner igenom. Du är en god ambassadör för vård- och omsorgsbranschen och tar dig an handledarrollen på ett alldeles lysande sätt." Stort grattis!

Här kan du läsa mer om priset Årets Handledare

Nyheter

 • 26apr2021

  Prata med oss – Vi är med!

 • 15apr2021

  Frågor och svar om nya vård- och omsorgsprogrammet

 • 13apr2021

  Språket på jobbet-podden är igång!

 • 8apr2021

  Stort behov av att höja kompetensen hos personal på LSS-boenden

 • 6apr2021

  Nyheter och tips om nya vård- och omsorgsprogrammet

 • 6apr2021

  Uppsala läns arbete inför nya Vård- och omsorgsprogrammet

 • 25mar2021

  Nyhetsbrev # 1 2021

 • 23mar2021

  Skyddad yrkestitel för undersköterskor

 • 19mar2021

  Tillsammans visar vi möjligheterna i en framtidsbransch

 • 19mar2021

  Skoltävlingar och metodrum som komplement till apl under pandemin