VO-College

Kort yh-utbildning i välfärdsteknik och digitalisering

Teknik

Yrkeshögskolan i Trelleborg ger korta distansutbildningar i välfärdsteknik och digitalisering inom vård och omsorg. Utbildningar med stor flexibilitet som erbjuder kompetensutveckling till yrkesverksamma undersköterskor.

Yrkeshögskolan i Trelleborg ingår i lokalt Vård- och omsorgscollege Vellinge-Trelleborg-Svedala. De var snabba att nappa på möjligheten att ge korta yrkeshögskoleutbildningar. Ett nytt koncept som Myndigheten för yrkeshögskolan lanserade under våren. Yrkeshögskolan i Trelleborg ger två korta utbildningar inom välfärdsteknik och digitalisering i vård och omsorg. Utbildningar som ger kompetensutveckling till yrkesverksamma undersköterskor. Kurserna hålls på distans med stor flexibilitet viket har lett till att många är intresserade av att gå dem.

I februari nästa år öppnar en ny ansökan för anordnare som vill bedriva korta utbildningar. Nytt för den här gången är att ansökan även är öppen för nya aktörer som inte bedrivit YH-utbildning tidigare.

Läs mer i artikel från Myndigheten för yrkeshögskolan. Artikeln innehåller även en länk för utbildare att anmäla intresse att starta korta yrkeshögskoleutbildningar.

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com