VO-College

Språket på jobbet-podden är igång!

Språket på jobbet

Nu lanseras Språket på jobbet-podden som dyker ner under språkets yta för att utforska fördelar, utmaningar och möjligheter med att arbeta språkutvecklande. Tillsammans med forskare och språkexperter, chefer och utbildare tar vi reda på mer om hur språket och kommunikationen på jobbet kan stärkas, hur språkstöd kan underlätta rekrytering, och hur yrkessvenskan kan utvecklas samtidigt som det dagliga arbetet pågår. 

Podden leds av Olga Orrit, språkutvecklare på Vård- och omsorgscollege, språkvetare och utbildare och Eva Stilling, språkkonsult i svenska, författare, skrivpedagog och utbildare. Tillsammans arbetar de med konceptet språkombud.  

Information om podden samt länk till fösta avsnittet finns på språket på jobbet hemsida

språket på jobbet
VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com