Språket på jobbet-podden är igång!

tisdag, 13 april 2021

Nu lanseras Språket på jobbet-podden som dyker ner under språkets yta för att utforska fördelar, utmaningar och möjligheter med att arbeta språkutvecklande. Tillsammans med forskare och språkexperter, chefer och utbildare tar vi reda på mer om hur språket och kommunikationen på jobbet kan stärkas, hur språkstöd kan underlätta rekrytering, och hur yrkessvenskan kan utvecklas samtidigt som det dagliga arbetet pågår. 

Podden leds av Olga Orrit, språkutvecklare på Vård- och omsorgscollege, språkvetare och utbildare och Eva Stilling, språkkonsult i svenska, författare, skrivpedagog och utbildare. Tillsammans arbetar de med konceptet språkombud.  

Information om podden samt länk till fösta avsnittet finns på språket på jobbet hemsida

 

Löpande info om Äldreomsorgslyftet

Nyheter och tips till följd av pandemin

Nyheter och tips om nya vård- och omsorgsprogrammet

Nationella Kompetensrådet - NKR

Testa nya succékonceptet för skoltävlingar

ESF-projekt