VO-College

Två korta filmer från Kronoberg

Kronobergs slottsruin 2

Vård- och omsorgscollege Kronoberg har tagit fram två intressanta rapporter i ESF-projektet Framtid vård och omsorg Kronoberg. Den ena handlar om att vara man och jobba i vård och omsorg och den andra om ledarskap under Covid 19 i Kronobergs län. Rapporterna presenteras i två korta filmer.

Vård- och omsorgscollege Kronoberg driver ESF-projektet Framtid vård och omsorg Kronoberg som fokuserar på fortbildning av personal inom vård och omsorg. Rapporterna som sammanställdes under vår-vintern 2020 handlar om att vara man och jobba i vård och omsorg och om ledarskapet under Covid-19.

Rapporterna finns att ladda ner i sin helhet på Vård- och omsorgscollege Kronobergs hemsida. Framtid vård och omsorg Kronoberg  

Här kan du se resultaten som presenteras i rapporterna i två korta filmer.

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com