VO-College

Gustav Wigelius är vinnare i Yrkes-SM vård och omsorg 2022!

PrisutdelningFoto: Worldskills Sweden

Ett stort grattis till Gustav från Njudunggymnasiet Vetlanda som tagit sig hela vägen till vinst genom sitt fina bemötande och metodiska arbetssätt. Han är en värdig vinnare men som har mött en hård konkurrens. Silvermedaljen gick till Dagmara Kalman och brons till Wilma Lunahl. 

Vi på VO-College haft förmånen att lära känna de tävlande under de tre dagar som gått och vilket fantastiskt gäng! Vi vill verkligen applådera dem alla för det engagemang de visat och hur de så fokuserat har kämpat i alla tävlingar. Vilka fina förebilder och goda exempel på arbetet inom vård och omsorg.

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com