VO-College

Liam, skötare på beroendecentrum

Liam

Liam Zakholi, beroendecentrums vårdavdelning, gick VO-programmet 2017.

Vad fick dig att söka till vård- och omsorgsprogrammet?

Jag jobbade på lager här i Örebro och sen sommarvikarierade jag som sjukvårdsbiträde och trivdes så bra att jag ville stanna. Då såg min arbetsgivare till att jag kunde bli certifierad undersköterska via vård- och omsorgsprogrammet.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb?

Mina kollegor, utmaningarna och att ingen dag är den andra lik. Men också att få se patienter förbättras på kort tid. 

Vem borde söka till vård- och omsorgsprogrammet, enligt dig?

Alla som vill jobba med människor och som själva vill utvecklas och växa som människor. Vård- och omsorgsprogrammet är till fördel inför extremt mycket oavsett vad man vill göra sen. Att möta människor i utanförskap och få förståelse för dem är viktigt för alla, både undersköterskor och  framtida läkare, sjuksköterskor och poliser.

Till startsidan

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com