VO-College

Aktiviteter under VOC veckan 2022

Titelbild vocveckan 2022

Under VOC veckan 2022 anordnades olika aktiviteter runt om i Västerbotten. Mingel med Syv i UmeåStudie- och yrkesvägledare i Umeå bjöds in till mingel och information om vård och omsorgs verksamheterna och utbildningen. Marknadsföring och Tävling i UmeåUnder eftermiddagen fanns skolan och representanter från branschen på torget och anordnade en tävling i Tävling i Umeåhur man sätter i hop en Torso.

Lärcentrat i Skellefteå tog emot elever som går vård- och omsorgsprogrammet för att visa hur det ser ut där och även demonstrera olika tekniska verktyg som används i verksamheterna. Info på lärcentra i SkellefteåFörflyttningsövning i Skellefteå

Ambulansen fanns också på plats för att berätta om sin verksamhet. Info Ambulansen i Skellefteå

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com