VO-College

Wilma representerar Skåne i Yrkes SM 2022

Wilma

Wilma Lundahl representerar Skåne i Yrkes-SM

Den 10–12 maj representerar Wilma Lundahl Skåne vid Yrkes-SM i Växjö. Tävlingen arrangeras för att öka intresset och rekryteringen till yrkesutbildningar och är en viktig del i arbetet med vår framtida kompetensförsörjning. Under tre dagar kommer ungdomar från ett 60-tal yrken tävla mot varandra, där de bästa av de bästa får representera Sverige under kommande Yrkes-EM och VM.
Just nu arbetar Wilma som Stridssjukvårdare på basskyddskompaniet i Karlskrona.
– Jag är sjukt taggad på att äntligen få tävla! Jag är en riktig tävlingsmänniska så det känns kul att få revansch, säger Wilma.
Stort lycka till säger vi till Wilma!

 

Nu ges fler möjlighet att tävla i Yrkes-SM
Deltävlingarna är framflyttade till april och därför förlängs vi tiden för att anmäla tävlande till tävlingarna i Linköping och Härnösand. Skolorna kan anmäla en tävlande till någon av deltävlingarna i. Anmäl i länken fram till den 28 februari: https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=6e6c66c61872

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com