VO-College

VO-Collegeskylt

VO-Collegeskylt

VO-Collegeskylt

Kan beställas från kansliet vid två tillfällen per år. En länk för beställning sänds till regionala samordnare i mars och september.

Skylten är gjord i klart plexiglas med måtten 210 x 210 mm. På skylten finns den regionala loggan i färg och texten Certifierad samverkan mellan utbildning och arbetsliv. Skylten fästs med aluminiumdistanser och skruvas in i väggen. 

Priserna är exklusive moms och gäller för den totala beställningen av skyltar som kansliet gör vid ett tillfälle. Det innebär att ett college kan beställa färre än 50 skyltar eftersom vi lägger ihop beställningarna. Det är det totala antalet som räknas även om beställningen gäller för olika college.

Vid beställning av minst 50 skyltar – 159 kronor styck

Vid beställning av 100 skyltar eller fler - 125 kronor styck

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com