VO-College

Handledarutbildningen steg 3

Handledarutbildning steg 3 2023

Avslutning av handledareutbildningen steg 3  den 20 april 2023

Den 20 april avslutades handledareutbildningen steg 3.

De har varit deltagare från lokala College i Göteborg/ Partille/ Öckerö, Mölndal, Kungälv en del har redan uppdrag som huvudhandledare ochnågra kommer att börja sitt uppdrag. Vi har haft många bra diskussioner och det har varit ett härligt gäng. Många nya kontakter har knutits och vi kommer att ha en närverksträff senare i höst för att se hur det går i deras uppdrag. Huvudhandledare är en stor tillgång i att stötta handledare och elev så att elevens apl blir så bra som möjligt.

Lycka till med era uppdrag som huvudhandledare

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com