VO-College

Lär känna Hanna Knutsson, ny verksamhetsutvecklare på kansliet!

Hanna Knutsson

Berätta kort om dig själv, vem är du?

Jag heter Hanna Knutsson, bor i Stockholm sedan två år tillbaka och kommer ursprungligen från Örebro. Jag är utbildad beteendevetare och har länge arbetat med processledning och verksamhetsutveckling, framför allt kopplat till mänskliga rättigheter. Min senaste tjänst var på ICLD – Internationellt Centrum för Lokal Demokrati, där jag arbetade som processledare tillsammans med lokala tjänstepersoner i Zambia, Tanzania och Uganda. Andra tjänster jag haft är t ex verksamhetsansvarig på en antidiskrimineringsbyrå samt jämställdhetsstrateg i Region Västmanland.

Jag har faktiskt även arbetat på VO-College tidigare! Då som delprojektledare kopplat till ett ESF-projekt om breddad rekrytering, där jag fokuserade på hur branschen kan göras intressant för fler, t ex hur vi kan få fler killar/män att söka sig till vård och omsorg.

Vad kommer du att arbeta med på VO-College?

Jag kommer att arbeta mycket med samverkan med de regionala processledarna, kommunikation och sociala medier och sen även en del administration kopplat till vår hemsida och diplomverktyget.  

Vad ser du mest fram emot att arbeta med?

Mycket, framför allt ska det bli roligt att samarbeta med de regionala processledarna!

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com