VO-College

Återcertifiering 2023!

Flagga VOCFlagga VOC

Den 9-10 maj fick Skaraborg besök av de nationella certifierarna Ann och Lena. Dagarna var både bra och intressanta och med få kompletteringar siktar vi nu mot vår nya certifieringsperiod 2023-2028.

Första dagens besök var förlagt till Ållebergsgymnasiet i Falköping där VO-College Södra Skaraborg granskades. Mötet var väl ordnat och efter en lång men spännande dag kände alla sig nöjda och lättade - vi är ju riktigt bra!

Andra dagen var det dags för regional styrgrupp att stråla samman och även vid det mötet blev vi varse hur viktig samverkan är och hur mycket vi faktiskt åstadkommer här i Skaraborg. Nu kavlar vi upp ärmarna och hugger tag i våra aktivitetsplaner, det är mycket vi vill göra kommande cetrifieringsperiod för att bidra till kompetensförsörjningen inom vård och omsorg.

Stort tack till alla inblandade och BRA JOBBAT!

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com