VO-College

Vem blir Årets handledare 2023?

Karin Liljeblad och Florenta Voda Ganios

Vem blir Årets handledare 2023? Det får vi veta först vid jubileumskonferensen i Stockholm den 5-6 december då vinnaren koras.

Men det är inte bara en handledare som har hyllats under årets gång! På regional och lokal nivå har handledare uppmärksammats och firats och sedan nominerats till den nationella utmärkelsen. Än finns det tid kvar för regionala VO-College att nominera varsin kandidat. Nomineringar kan skickas in fram till 30 oktober via den regionala processledaren. 

På bilden: Årets handledare 2022 Florenta Voda Ganios tillsammans med juryns ordförande Karin Liljeblad, Fremia. Florenta var nominerad av VO-College Skåne och jobbar som undersköterska inom hemtjänsten i Helsingborgs Vård och Omsorgsförvaltning. Förutom att vara handledare är Florenta även språkombud på sin arbetsplats. 

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com