VO-College

Nya Yrkesambassadörer inom GGVV

Nu har 3 utbildningar till Yrkesambassadörer genomförts i GGVV inför kommande Upplevelseverkstad.

Personal från kommunernas olika vård- och omsorgsverksamheter tillsammans med elever från Vård- och omsorgsprogrammen, har pratat ihop sig om hur de tillsammans kan inspirera ungdomar att välja vård- och omsorgsbranschen. Alla var överens om att arbetet känns meningsfullt och att det ger mycket tillbaka, samtidigt som man har stor frihet och får ta mycket ansvar.                                            Det blev många härliga diskussioner och glada skratt!

Eleverna i årskurs 8 inom GGVV kommer att få möta fantastiska Yrkesambassadörer under sin Upplevelseverkstad om några veckor!                                                                                                        Lycka till!Yrkesambassadörsutbildning

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com