VO-College

Verksamhetsflytt av Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen

Stockholmsregionen typ1

Från den 1 januari 2024 flyttar hemvisten samt regional processledare för Vård- och omsorgscollege Stockholmregionen, från Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad till Avdelningen för utveckling och regionplanering, Regionledningskontoret, Region Stockholm.

Inom Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen samverkar idag Region Stockholm, Botkyrka kommun, Haninge kommun, Huddinge kommun, Järfälla kommun, Sigtuna kommun, Solna stad, Stockholms stad, Tyresö kommun, fackförbundet Kommunal, Arbetsförmedlingen, Röda Korsets högskola, Kungliga tekniska högskolan, Karolinska institutet, Stockholms universitet och Södertörns högskola. Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen växer kontinuerligt med fler samverkande parter.

 Parternas vision är att vara den bästa arena för samverkan mellan arbetsliv och utbildning i länet, som tryggar kvalitet, kompetens och behov inom vård och omsorg.

 Genom verksamhetsflytten, kommer det regionala arbetet om stärkt kvalitet och kompetensförsörjning inom vård- och omsorg kunna skalas upp. Tillsammans tas ett regionalt ansvar för kompetensförsörjningsutmaningen inom vård- och omsorg!

 För mer information om Vård- och omsorgscollege, besök https://stockholmsregionen.vo-college.se.

 Ny mejladress till regional processledare from 1 januari 2024,  aisha.amin@regionstockholm.se

 

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com