VO-College

Innovation Camp

Innovation Camp

I veckan medverkade VO-College med information för årskurs 9 på Bäckaskolan i Gnosjö. Ungdomarna fick ett uppdrag att ta fram lösningar till. Bakom initiativet står UF och Innovation Camp. På plats fanns också processledare från Teknikcollege samt lokala arbetsgivare inom transportbranschen.  Alla med samma utmaning i att kompetensförsörja sin bransch.

Ungdomarna har nu några veckor på sig att jobba med uppdraget och att hitta lösningar till hur vi får fler ungdomar att bli intresserade av att utbilda sig och jobba inom våra branscher. 4 juni koras vinnaren med det bästa förslaget. Ser så mycket fram emot att få ta del av ungdomarnas innovativa tankar och idéer.

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com