VO-College

Info för högstadieelever på Furulidsskolan i Aneby

Aneby torso

VO-College Höglandet var på Furulidsskolan i Aneby 2 maj och informerade om VO-College, VO-program samt vård och omsorgsbransch vid årskurs 8-elevernas morgonsamling. På plats fanns personal från Psykiatri- och Operationsavdelning, Höglandssjukhuset i Eksjö som informerade om vad de arbetar med. VO-elever och -lärare från Holavedsgymnasiet i Tranås och från Eksjö gymnasium berättade om sina VO-program. Informationen följdes sen av workshops där elever från hela högstadiet kunde mingla med VO-personal och VO-elever, ställa frågor och prova på olika arbetsuppgifter.

En lyckad förmiddag tyckte Lisa Brink, Studie- och yrkesvägledare på Furulidsskolan och det tycket vi inom VO-college också. Nu ser vi fram emot att få ta del av elevernas utvärdering av informationen!

Aneby VPAneby HLRAneby andning

 

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com