VO-College

VO-elever samverkar med Räddningstjänsten

Brinell

Elever från Brinellgymnasiet i Nässjö var statister under hela vecka 20 i en av övningarna för räddningstjänstens personal som kallades för ”brand i byggnad”. Scenariot var att en samling ungdomar hittat en tom lägenhet och startat en ungdomsfest. Av någon anledning så urartar festen och en brand uppstår. Eleverna fick bland befinna sig i en rökfylld lägenhet och räddas av rökdykare, vara ”fast” på en balkong så personen i fråga behövde evakueras med hävare, agera oroliga kompisar på utsidan som tagit sig ut med mera. En mycket uppskattad och lärorik vecka för samtliga parter.

  Brinell mindre

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com