VO-College

Informationsmaterial och trycksaker

Trycksaker 2

Bildspel och foldrar om Vård- och omsorgscollege att använda vid till exempel konferenser, möten och mässor.

Nu uppdaterar vi allt informationsmaterial som en anpassning till vår nya grafiska profil. Materialet kommer finnas här vartefter det blir klart. Har du frågor om trycksaker och informationsmaterial kontakta VO-College kansli.

Bildspel/PowerPoints

  • Det här är VO-College (ENKEL) - Kort beksrivning som kan användas på exempelvis informationsskärmar/tv hos verksamheter som ingår i samverkan, eller nyfikna utomstående. 

  • Det här är VO-College (FÖR ELEVER OCH YRKESAMBASSADÖRER) – Anpassad för information riktad till elever och yngre målgrupper.

Foldrar

Skriv ut foldern i färg och välj: Skriv ut på båda sidor - vänd sidorna längs kortsidan.

  • Vi äger, vi bryr oss, vi kan – beskriver koncept och utbildning, vänder sig till studerande och andra som vill veta mer

Välkomstbrev till elever

Välkomna och gratulera nya elever till våra utbildningar på gymnasiet. För det finns två förslag på brev som kan anpassas utifrån lokala förutsättningar.

Ett brev är riktat till elever som ska börja på gymnasiet och har valt Vård- och omsorgsprogrammet.  Det andra är riktat till elever som gått ett år på Barn- och fritidsprogrammet och sedan valt inriktningen Socialt arbete.

VO-Collegeskylt

Kan beställas från kansliet vid två tillfällen per år. En länk för beställning sänds till regionala samordnare i april och oktober.

Skylten är gjord i klart plexiglas med måtten 210 x 210 mm. På skylten finns den regionala loggan i färg och texten Certifierad samverkan mellan utbildning och arbetsliv. Skylten fästs med aluminiumdistanser och skruvas in i väggen. 

Priserna är exklusive moms och gäller för den totala beställningen av skyltar som kansliet gör vid ett tillfälle. Det innebär att ett college kan beställa färre än 50 skyltar eftersom vi lägger ihop beställningarna. Det är det totala antalet som räknas även om beställningen gäller för olika college.

Vid beställning av minst 50 skyltar – 159 kronor styck

Vid beställning av 100 skyltar eller fler - 125 kronor styck

Certifikat

Nycertifierade VO-College brukar bjuda in till en ceremoni för att fira att de blivit godkända att ingå i samverkan. Till ceremonin kommer en certifierare för att överlämna ett certifikat. Certifikatet visar att regionalt eller lokalt college ingår i samverkan.   

Om ett VO-College vill ha fler certifikat går det att beställa från kansliet till självkostnadspris. 

trycksaker
VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com