VO-College

Vi lanserar vo-college.se 2.0

Digitalt

Har du lagt märke till att vi har en ny hemsida? Vi lanserade den direkt efter sommarens ledigheter och är stolta över att välkomna dig till den nya vyn på vo-college.se.  Du möts av en snygg och fräsch sajt och vår förhoppning är att du lättare ska hitta det du söker.

Det första du ser är nyheter som läggs upp löpande. När du scrollar ner en bit på den första sidan finns boxar där vi samlar information med olika teman. Just nu handlar de om äldreomsorgslyftet, anpassning till corona-pandemin på arbetsplatser och i utbildning, nyheter kring det nya vård- och omsorgsprogrammet samt konceptet skoltävlingar. Surfa gärna runt för att bekanta dig med sajten.

Det pågår fortfarande en del jobb innan hela sajten är klar och vi lanserar olika delar löpande under hösten. Det innebär att vissa sidor är kvar i det gamla systemet och att du länkas dit när du väljer en sådan sida.

Nyheter på sajten

Det du framförallt kommer märka är den nya fräscha designen och en förenklad menystruktur som gör det lättare att navigera på sajten. Kartsidan för regionala VO-College har fått nytt utseende och är mer utvecklad. De regionala och lokala sidorna blir också nya och lanseras under hösten.

Genvägar

Högst upp på sidan hittar du tre genvägar och längst ut till höger finns en meny. Genvägarna leder till Varför VO-College? där du kan se vilka fördelar arbetsgivare, fackliga företrädare, utbildare, medarbetare och studerande ser med att vara med i samverkan. Certifieringar länkar direkt till allt du behöver veta om att bli certifierad och genom att klicka på Om oss kommer du direkt till organisation och kontakter. Vilka vi är, vad vi arbetar med och var vi finns hittar du i menyn.

Nytt verktyg för diplom är under utveckling

Verktyget för diplom på hemsidan är under utveckling och kommer bli enklare för dig som skriver ut diplom och intyg till elever. Det nya verktyget beräknas vara klart före årsskiftet.

VO-College
Föreningen Vård- och omsorgscollege

Org.nr. 802464-0149

info@vo-college.se

Följ oss

Vissa av sajtens bilder kommer frånFreepik.com
Utvecklat avacczo.com